HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
      Kamala Hotell 15    
Beskrivning av hotell 15 i Kamala
 

Nybyggt fullt utrustat och fullt möblerat hotell med fri utsikt över Kamala och Andaman Sea!!! 11 stycken rymliga och fina dubbelrum som alla är utrustade med dubbelsäng, platt-tv, inbyggnadsgarderober och pentry. Alla rum har även stora glasade skjutdörrar till fina balkonger/terrasser med fri utsikt över Kamalas grönskande berg och Andaman Sea. Helkaklade badrum med tvättställ, toalett och duschhörna. Badrummen i hotellbyggnaden är så kallade tropiska badrum där själva duschen med tillhörande relaxdel ligger till hälften utomhus (se bilder). I hotellbyggnaden finns vidare, Reception, pool 10 x 5 meter, poolbar, Takterrass om ca 400 m² med plats för många gäster, från takterrassen har man underbar utsikt, här har även ett kök börjat byggas (behöver dock färdigställas). 7 av de 11 dubbelrummen ligger i hotellbygnaden och resterande 4 ligger i två separata villor som kantar det fina poolområdet.

Hotellrummen hyrs idag ut för ca 1 000 baht/dygn. Färdigställandet av restaurangen uppe på takterrassen skulle dock kunna bidra till att den intäkten rimligtvis skulle kunna ökas till 1 500 - 2 000 baht/dygn.

www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Svergie och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Alla rum utom ett har aircondition.

Närmsta restaurang: 800 meter
Närmsta minimart: 300 meter
Avstånd strand: 1,7 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Generöst med eluttag i alla rum. Klart med telefon/internet och satellit-tv. Vatten är gratis då området har egna brunnar.

Hyra vid 5-årskontrakt:

1,8 miljoner baht första året därefter 2,5 miljoner baht per år.

 
 
   
 
   

 

 
 
 
  1