HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
Home Page Image
  "Ännu en dag i paradiset "
- Okänd
 

 

Fantasea   Phuket Fantasea Show
Ett Phuketbesök är inte komplett om man inte besökt denna fantastiska show. En biljett inkluderar tillträde till temaparken, showen samt en middag på världens största buffé med plats för 4000 personer.
Showen är en magisk kombination av elefanter, fyrverkerier och magi. Showen ger en inblick i Thailändsk kultur och har faktiskt en handling och även om den inte är så lätt att sätta sig in i är den väldigt rolig och vacker. Besöker du Phuket Fantasea Show kommer du att få se moderna effekter med laser, rök och explosioner och djur som till exempel elefanter, getter och bufflar. Före showen har du även
möjlighet att ta kort med djuren, men glöm inte att du inte får ha med dig kameran in till showen.
Bangla

Patong

Patong är den mest berömda staden på Phuket. Med sitt breda utbud av aktiviteter är Patong en idealisk plats för shopping och partyliv. Besökare som hoppas på en inblick i den exotiska Östern kommer inte hitta det här, men de ångande heta gatorna, neonljusen och den kaotiska stämningen i Patong är en överväldigande upplevelse som man bör pröva på. Nyckeln till fullt åtnjutande av platsen är att bestämma takten själv, dricka mycket vatten och lära sig innebörden av "Mai pen rai" - vilket kan översättas ungefär till "Det spelar ingen roll" eller "Don't worry, be happy.

Thaiboxning (Muay Thai)
Du har säkert sett flera sorters kampsport på TV, kanske även thaiboxning. I Phuket kan du se en thaiboxningsuppvisningar på ett flertal ställen, men kom ihåg att thaiboxning är en farlig kontaktsport och därför är många av matcherna som visas för turister bara uppvisningar och inte riktiga matcher. Om du verkligen vill se riktiga matcher och inte uppgjorda matcher kan du besöka Patong Boxing Stadium som visar riktiga matcher mellan thailändare från olika närområden. Muay Thai är en flera hundra år gammal kampsport som har förändrats väldigt mycket sen den kom till. För länge sen virade
 
man in knogarna i skinn/läder och limmade fast krossat glas på knogarna för att göra så mycket skada som möjligt.
 
  Fiske på Phuket
Vare sig du är en erfaren fiskare eller om du bara vill ha en trevlig dag ute på vattnet, rekommenderar vi att du åker ut på någon av alla fiskebåtar som finns i Phuket. För en billig peng får du en heldag ute på vattnet, oftast med 3-4 besättningsmän beroende på båtens storlek. Här kan du fiska, sola eller bara ta det lugnt med en öl. Vissa båtar erbjuder s.k. ”big game fishing”, d.v.s. fiske av de lite större fiskarna. Besättningen är oftast väldigt duktiga och kan ta dig till de bästa ställena för fiske. Båtarna är också i väldigt bra skick och besättningen väldigt servicevänlig.
Dykning och snorkling
En stor del av Phukets turister är dykare, anledningen är helt enkelt att Phuket erbjuder dykning av världsklass. Från Phuket kan man ta en dykarkryssning som tar 4-5 dagar. Då får man dyka i några av världens högst rankade dykarplatser såsom Similan Islands och Phi Phi Islands. Det går självklart att ta mindre båtturer över dagen och dyka på enstaka ställen. Har man inte dykarcertifikat och inte vill ta det heller rekommenderas en dagstur till Coral Islands som ligger 15 minuter från Phuket. Coral Islands lever verkligen upp till sitt namn, bara ett par meter ut från stranden finner du korallrev och kristallklart vatten, där du kan snorkla och iaktta färgglada fiskar.
  Dykning
 
  Golf på Blue Canyon
Om du är en inbiten golfspelare har du kommit helt rätt. Besök en av världens finaste golfbanor som har vunnit ett flertal priser för sina banor. Banorna är vackert byggda runt sjöar och skog, vilket gör att den också är något svårare än andra banor. Klubben stoltserar med att ett av deras hål finns med på världens topp 500 bästa hål och att de vunnit ett pris som Asiens bästa golfrunda år 1999. Det finns också en restaurang i klubbhuset som erbjuder japansk, thailändsk och internationell mat. Som om inte det vore nog erbjuds det swimmingpooler, tennisbanor och spa.
 
Fyrhjuling
Om du vill utforska Phukets natur finns det kanske inte något som är roligare än att göra det på fyrhjuling. Du får en egen fyrhjuling att köra och du får följa efter en guide som tar dig runt i de delarna av Phuket som du kanske inte skulle få en chans att se annars. För cirka 1500 baht får du instruktioner och anvisningar om hur fyrhjulingen fungerar, sen åker ni iväg på ett äventyr som du sent kommer glömma.
  dirtbike
 
waterpark   Vattenpark
Splash Jungle är en blomstrande och säker destination för alla att njuta, från att doppa tårna till spännande åk såsom Boomerango! Och vart bättre kan man ha en dag av äventyr än i utkanten av Phukets djungel med utsikt över den rena och orörda Mai Khoo Beach. De små kan plaska, leka och glida i sin egen barnpool, medans mamma och pappa kan njuta av en drink i Splash Baren eller ta en bastu i Spa Village. Det finns något för alla på Splash Jungle som gör det till en dag med en oförglömlig upplevelse för hela familjen. Om du söker äventyr och har en kärlek för vatten, då är Splash Jungle en plats för dig . Så njut och stänk runt!

 

This dial is usually replica watches sale featured in addition to simply readable for the depths featuring a outsized hands and wrists in addition to hour-markers, many currently being emphasized by way of luminescent shell. This hublot replica ravenscroft is usually dense in addition to glare proofed with both equally features. Very well most of that attributes just weren't found in addition to owned or operated because of the cartier replica. This thrust portions can certainly solely possibly be turned on soon after currently being unlocked thoroughly fortifying this screw-locked crown. The item gives you some sort of control device of which scales rolex replica with demand interior in addition to away from the event. Creatively helpful featuring a featuring of choice with earrings by aluminum pendant, secure with hublot replica sale or maybe very best bogus wristwatches or maybe additionally, firm abs with tendency imitation wristwatches while using the reddish colored border correspond this bezel's coloration. Very well the item wouldn't possibly be incorrectly recognized for just a tag heuer replica uk featuring a rich pattern in addition to appears to be.