HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 47    
Beskrivning av lägenhet 204 i Kamala
 

"The Club" i Kamala är ett mycket omtyckt och populärt lägenhetsområde. Lägenheterna som omringar det stora poolområdet ligger endast på några minuters promenad från Phukets pittoreska Kamala Beach.
The Club har utformats för att vara ditt "andra hem" tack vare den höga standarden på lägenheterna och faciliteterna, tillsammans med vänlig och serviceinriktad personal och ledning.

Mer information på The Clubs hemsida: http://www.phuket.com/theclub

Lägenhet om ca 73 kvm boyta på andra våningsplanet. 2 stora balkonger med fri utsikt över det mycket vackra poolområdet. Lägenheten har ett skyddat lugnt läge i privat område med många faciliteter.

Lyxig pool.
Vacker tropisk trädgård.
Traditionell thailändsk massage.
Bar med fullständiga rättigheter.
Restaurang som serverar västerländska och traditionella thailändska rätter.
Egen tvättstuga med full service.
Komplett utbud av fritidsaktiviteter, såsom bokning av turer, resor & kryssningar.
Uthyrning av bil, jeep och motorcykel.
Lägenheter med kabel-tv, telefon och Internetanslutning
24-timmars service.

Fullt möblerad lägenhet i fint skick. Aircondition. 2 sovrum (2 dubbelsängar med 4 sängplatser), 2 helkaklade badrum, vardagsrum och ett av sovrummen har stora balkonger mot poolområdet. I närheten finns många affärer och restauranger.

Planlösning:
Entré via stora glasade skjutdörrar. Välkomnande hall med plast-fåtöljer och bord. Modernt fullt utrustat kök med kyl och frys, inbyggd elhäll och fläkt, micro och diskho, tvättmaskin. Rymligt vardagsrum med vit hörnsoffa, soffbord och matplats, utgång via glasade skjutdörrar till en stor balkong från vilken man har fri utsikt över poolområdet. Stort sovrum med dubbelsäng, sängbord och tv, generöst med inbyggda garderober. Från sovrummet når man via stora glasade skjutdörrar den mysiga balkongen, från vilken man också har fri utsikt över det vackra poolområdet. Sovrum 2 har en 160-säng och inbyggda garderober. Mitt i lägenheten ligger ett fräscht helkaklat badrum med tvättställ, toalett och duschhörna. Från det stora sovrummet når man ytterligare ett helkaklat badrum med tvättställ, toalett och duschhörna.

Närmsta restaurang: 0 m
Närmsta minimart: 50 meter
Avstånd Svensk skola (Winfy): 1,7 km. Svensk skola (QSS): 900 m.
Avstånd strand: 500 m
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Pris:
2 395 000 baht (ca 540 000 kronor).

Årsavgift för maintenance 49 000 baht.

www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Sverige och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.