HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 45    
Beskrivning av Villa Ban Pee Suer, Kamala Beach.
 

Mycket vackert designhus som uppfördes 2007. Mycket hög standard, med material av högsta kvalitet inklusive termisk block isolering av byggnaden. Huset håller en mycket högre standard än vad som normalt återfinns på Phuket.
Tomt och hus storlek:
Friköpt tomt om ca 1 ¼ Rai (ca 2000 kvm) och hus om cirka 600 kvm inkl terrasser. På det övre planet finns 4 stora sovrum, två på ena sidan av huset, och två i gästvingen. Alla sovrum har egna balkonger och egna badrum, master bedroom har även en jacuzzi. På entré planet finns två stora lounger/vardagsrum, matsal med ca 6 meter i takhöjd, fullt utrustat västerländskt kök med exklusiva vitvaror. Kontor/sovrum och två toaletter vid loungerna/vardagsrummen .
Beslag:
Alla beslag som används i huset är av högsta specifikationen som finns på Phuket, t ex massiva teak dörrar, Haffle maskinvaror, inklusive skjuttillhållarlås typ 5. Huset har en modern påkostad design såsom marmor cirkulär trappa från den huvudsakliga loungen med vackert presenterat tak och välplanerad modern belysning i hela huset.
Datorstyrd belysning:
Huset har datorstyrd belysning som omfattar både huset interna ytor och de yttre områdena, såsom trädgårdarna och terrasserna. All belysning i huset kan styras individuellt för varje rum, eller från fjärrkontroller i varje rum. Alternativt kan all belysning styras från en enda skärm i den huvudsakliga loungen/vardagsrummet. Alla lampor kan dimmas, eller ställas automatiskt efter vad som passar ditt humör. Huset och trädgården lampor kan också programmeras att gå på och av automatiskt vid skymning och gryning.
Ljudsystem:
Det finns ett inbyggt "Sonos" ljudsystem som täcker de viktigaste ytorna i huset, inklusive vardagsrum, kök, sovrum, pool och trädgård samt terrasser inklusive en skuggad sala. Sonos ger dig möjlighet att använda en rad artiklar som iPod etc. för att spela din musik. Det finns också fyra musikzoner, så varje zon/person kan lyssna på olika musik efter eget val eller så kan alla spela samma musik, om man t ex vill ha en fest.
Hus Design:
Mycket ljusinsläpp via stora glasytor som ger en ljus och luftig känsla. Glaset är tonat och alluminium profilerna runt glasen är av absolut högsta kvalitet. Vidare finns dold ljussättning av innertak samt dolda eluttag i hela huset.
Pool:
Poolen har ett "salt-system för vatten klorering", som gör att man inte behöver använda skadlig klor.
Elektronik Rum:
Det finns ett rum nära köket där alla säkerhetsbrytare inkl flera jordfelsbrytare och även överspänningsskydd för att skydda datorsystemet, är monterade. -Lätt och överskådligt.
Internet - Wi-Fi:
Huset har både LAN-anslutning och wi-fi monterat.
Vatten:
Huset har två system för vatten, tillsammans med vatten Filtration "Plant" på baksidan av garaget som ombesörjer trädgårdar och pool.
System 1:
Via en lokal källa som sedan körs genom ett system av filtrering, så att den kan användas i hela huset. En mindre filtrering krävs för trädgården. Detta vatten återfiltreras i köket och kan drickas efter denna behandling via Kylskåpets dispenser.
System 2:
Huset har en egen 100 meter djup brunn där vattnet pumpas upp från men kvaliteten är inte så bra, så detta vatten används till pool och trädgård.
Septisk system:
Det finns två septiktankar på vardera sidan av huset.
Satellit-TV:
Det finns ett Astro TV-system, med CAT6-kablar installerade i hela huset.
Invändigt elnät:
Strömstyrkan är 240v i hela huset och inkl uteplatser och det finns mycket finns gott om uttag överallt, på entréplanet finns även dolda underjordiska kontakter som kan "dyka upp" när det behövs. Om inte behövs, så visar de bara en liten skylt.

Hus med friköpt tomt (chanote title) som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Svergie och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Närmsta restaurang: 1 km
Närmsta minimart: 300 meter
Avstånd Svenska skolan i Kamala och QSS i Kamala: ca 10 / ca 20 minuters promenad.
Avstånd strand: 10 min
Avstånd flygplats: 30 min
Avstånd Patong: 10 min

Pris:

28 miljoner baht (ca 6 miljoner kronor).