HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 44    
Beskrivning av hus 44 i Phuket Town
 

Välplanerat hus om ca 250 kvm boyta som är beläget mitt i ett lugnt och fint villa område i centrala Phuket Town. Lugnt barnvänligt område men ändå nära till allt, såsom Central Festval, Bangkok Hospital, Rang Mountain mm. Hus i två våningsplan med stor terrass och balkonger. Huset ligger innanför egen mur och grind. Stenlagd infart med parkeringsplats för bilar och motorcyklar. I närheten finns ett antal affärer och restauranger. 10 minuter till Patong Beach och mycket nära Phuket Towns kommers och flera internationella skolor.

Planlösning (entréplan):
Rymligt vardagsum med glasade skjutdörrar till en stor stenlagd terrass om ca 20 kvm, här finns gott om plats för utemöbler och grill. Stort stilrent kök med stor kyl och frys, inbyggd gashäll och fläkt, diskho och mikrovågsugn, matplats för 8-10 personer. Snyggt designat badrum med duschhörna, toalett och tvättställ. Stort allrum/sovrum som idag används som gym.

Planlösning (våningsplan 2):
Tre stora sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober mm. Två av sovrummen har dessutom utgång till stora möblerbara balkonger. I anslutning till sovrummen ligger två läckert designade badrum med duschhörna, toalett och tvättställ.

Hus med friköpt tomt (chanote title) som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Svergie och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Närmsta restaurang: 1 km
Närmsta minimart: 300 meter
Avstånd Svenska skolan i Kamala och QSS i Kamala: ca 20 minuter med bil.
Avstånd strand: 10 min
Avstånd flygplats: 30 min
Avstånd Patong: 10 min

Generöst med eluttag i alla rum. Klart med telefon/internet och satellit-tv.

Pris:

11,9 miljoner baht (ca 2,6 miljoner kronor). Friköpt trädgårdstomt om ca 400 kvm.