HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 42    
Beskrivning av hus 42 i Chalekeree Kathu
 

Välplanerat hus om ca 120 kvm som är beläget mitt i omtyckta Chalekerees villakvarter. Lugnt barnvänligt område men ändå nära till allt. Hus i två våningsplan med stor terrass och två stycken balkonger. Huset ligger innanför egen mur och grind. Stenlagd infart med parkeringsplats för bilar och motorcyklar. I närheten finns ett antal affärer och restauranger. 10 minuter till Patong Beach, knappt 10 minuter från Phuket Town och nära internationella skolor.

Planlösning (entréplan):
Rymligt vardagsum med glasade skjutdörrar till en stor stenlagd terrass om ca 20 kvm, här finns gott om plats för utemöbler och grill. Nytt stilrent kök med stor kyl och frys, inbyggd gashäll och fläkt, diskho och mikrovågsugn. Delkaklat badrum med duschhörna, toalett och tvättställ.

Planlösning (våningsplan 2):
Två sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Master bedroom har dessutom en stor klädkammare och utgång till en stor möblerbar balkong. I anslutning till sovrummen ligger två Delkaklade badrum med duschhörna, toalett och tvättställ. Från hallen når man yterliggare en balkong från vilken man fin utsikt över den grönskande naturen bakom huset.

Hus med friköpt tomt (chanote title) som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Svergie och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Närmsta restaurang: 1 km
Närmsta minimart: 500 meter
Avstånd Svenska skolan i Kamala och QSS i Kamala: ca 20 minuter med bil.
Avstånd strand: 10 min
Avstånd flygplats: 30 min
Avstånd Patong: 10 min

Generöst med eluttag i alla rum. Klart med telefon/internet och satellit-tv.

Pris:

3 300 000 baht (ca 730 000 kronor). Fastigheten ägs av ett Thailändskt bolag som på ett smidigt och skattemässigt fördelaktigt sätt kan övelåtas. Deta bolag äger även en "Dragon Boat" som också ingår i köpet (se bild nedanför).