HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
    Hus 118    
Beskrivning av hus 118 i Kamala
 

Mysigt läge i Kamalas villakvarter, lugnt område men ändå nära till allt! Mycket välplanerat hus i fint skick med genomgående ljusa materialval och stora fina rum. Väl skyddat läge innanför egen mur. Möblerad terrass (under tak) från vilken man har fin utsikt över poolen. Fullt möblerat hus i två våningsplan, till huset hör två terrasser en balkong och en carport med plats för både bil och moppe. I närheten finns många affärer och restauranger. Perfekt för barnfamiljer som vill bo lugnt men ändå nära till allt!

Planlösning (entréplan):
Stort vardagsrum med divansoffa, glasbord och tv. Vardagsrummet öppnar sig mot en stor möblerad matplast. Modernt utrustat kök med rostfria vitvaror såsom, kyl och frys, gashäll, inbyggd elugn och fläktkåpa. Det finns också en del glas, bestick och tallrikar, stekpannor, kastruller och grytor mm. Helkalat badrum med tvättställ, toalett och duschhörna. Rymligt sovrum med dubbelsäng och garderober, utgång till poolen via glasade skjutdörrar.

Planlösning (våningsplan 2):
Två stora sovrum med dubbelsäng och garderober. Båda sovrummen har egna helkalade badrum med duschörna, tvättställ och toalett. Det ena sovrummet har stor balkong med fin utsikt över poolen och det andra lite större sovrummet (master bedroom) har utgång till en stor terrass, från vilken man har fin utsikt över Kamalas villaområde och de vackert grönskande bergen som omringar Kamala.

Klicka här för att se på karta.

Närmsta restaurang: 1 km
Närmsta minimart: 200 meter
Avstånd Svenska skolan: 2 km (längs lugn villagata)
Avstånd strand: 2 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Pris:

7 500 000 miljoner baht, ca 1 650 000 kr.

- Klart med kabel-tv och trådlöst internet (fiberoptik).