HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 39    
Beskrivning av Townhouse i Kamala Paradise. Objekt 39.
 

I nybyggda (2010) och välplanerade Kamala Paradise ligger detta ljusa och rymliga Townhouse. 120 kvm boyta och ytterligare 60 kvm takterrass med underbar utsikt över Kamalas grönskande berg. 2 stora sovrum, 2 badrum och en gäst-wc. Vardagsrum och västerländskt kök i öppen planlösning. Fullt utrustat och möblerat hus i tre våningsplan med genomgående mycket stilrena materialval. Till huset hör stor gemensam pool, liten anlagd trädgård och och stor takterrass med gott om plats för utemöbler och grill. Infart med parkeringsplats för bilar och motorcyklar. Privat område med vakt och bevakningssytem, ger skydd och trygg känsla. Lugnt fint läge endast ca 10 minuters promenad till Kamala Beach och med flera restauranger och affärer i närheten.

Planlösning: Entré med dubbla glasade skjutdörrar. Stort vardagsrum som öppnar sig mot köket (vardagsrummet är möblerat med soffgrupp och platt-tv.) Västerländskt kök med rostfria vitvaror, kyl och frys , inbyggd elhäll, inbyggd elugn och inbyggd rostfri fläkt. Microvågsugn. Diskho infälld i arbetsbänken som är gjord av svart granit. Matbord med plats för 4 personer. Från vardagsrummet når man ogenerad terrass om ca 20 kvm. Stilrent helkaklad gäst-wc med tvättställ och toalett.

Våningsplan 2: Två sovrum utrustade med dubbelsängar och garderober. Båda sovrummen har flera fönster mot tomten. I anslutning till varje sovrum ligger två stilrent helkaklade badrum som har tvättställ, toalett och duschhörna.

Våningsplan 3: Stor möblerbar takterrass med sala och underbar utsikt. Gott om plats (60 kvm) för utemöbler och grill.

Hus 180 kvm. Tomt ca 230 kvm.

Hus med friköpt tomt som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Svergie och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Huset har separata airconditions i alla rum utom badrummen.

Närmsta restaurang: 300 meter
Närmsta minimart: 300 meter
Avstånd strand: 900 m
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 20 min

Generöst med eluttag i alla rum. Klart med telefon/internet och satellit-tv.

Pris:

4 600 000 baht.