HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 37    
Beskrivning av Villa Nathong i Kamala. Objekt 37.
 

I omtyckta och barnvänliga Villa Nathong ligger detta välplanerade hus om ca 160 kvm med 3 stora sovrum, 2 badrum, Vardagsrum och västerländskt kök i öppen planlösning. Fullt utrustat och möblerat hus i ett våningsplan med genomgående stora rum och stilrena materialval. Till huset hör en vackert anlagd trädgård om ca 500 kvm och stor terrass med plats för utemöbler och grill. Pool på ca 8 x 4 meter. Infart med parkeringsplats för bilar och motorcyklar. Port och mur runt tomten ger skydd och privat känsla. Lugnt fint läge på hörntomt endast ca 15 minuters promenad till Kamala Beach och med flera restauranger och affärer i närheten.

Planlösning:
Entré med vackra dubbeldörrar. Stort vardagsrum som öppnar sig mot köket (vardagsrummet är möblerat med soffgrupp och platt-tv.) Västerländskt kök med rostfria vitvaror, kyl och frys , inbyggd gas- och elhäll, inbyggd elugn och rostfri fläktkåpa. Microvågsugn. Dubbel diskho infälld i arbetsbänken som är gjord av svart granit. Matbord med plats för 4 personer. Från vardagsrummet når man de tre sovrummen. Två av sovrummen är utrustade med dubbelsängar och garderober, det tredje sovrummet har våningssäng och garderober. Samtliga sovrum har flera fönster mot tomten och poolområdet. I anslutning till varagsrum och två av sovrummen ligger ett av de helkaklade badrummen som har tvättställ, toalett och duschhörna. Det andra badrummet ligger i anslutning till det tredje sovrummet, detta badrum är helkaklat och har tvättställ, toalett och inkaklat badkar. Vardagsrummet har glasade dubbeldörrar ut till den stora möblerade terrasssen som ligger under tak, här finns matbord med tillhörande stolar och gasolgrill. Vackert anlagd trädgårdstomt med stor pool vid insynsskyddande mur. Till vänster om poolen finns en utvändig dusch.

Inom Villa Nathongs område finns ett lyxigt klubbhus som erbjuder de boende att fri användning av stor pool, barnpool, gym, bastu och en snackbar.

Hus 160 kvm. Tomt 500 kvm (Freehold). Pool 8 x 4 meter.

Hus med friköpt tomt som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Svergie och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Huset har separata airconditions i alla rum utom badrummen.

Närmsta restaurang: 500 meter
Närmsta minimart: 500 meter
Avstånd strand: 1 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 20 min

Generöst med eluttag i alla rum. Klart med telefon/internet och satellit-tv.

Pris:

9 900 000 baht (ca 2 200 000 kronor).