HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 36    
Beskrivning av hörnlägenhet med direkt poolanslutning i The Palms, Kamala Beach
 

Fullt möblerad hörnlägenhet om 98 kvm boyta plus terrass med direkt anslutning till en av de stora poolerna. Lägenheten har ett skyddat lugnt läge i exklusivt privat område med ett mycket vackert poolområde och många faciliteter. Endast ca 30 meter till stranden!

The Palms Resort, Kamala Beach är ett modernt exklusivt familjeresort, som ligger bara 30 meter från den långsträcka och fantastiskt vackra Kamala BeachFrån The Palms Resort är det också bara 40 minuters bilfärd till Phuket International Airport, och den idealiska placeringen i Kamala ger direkt närhet till shopping,restauranger och barer, bank och post mm.

Denna lyxiga lägenhet har 2 sovrum, 1 med KingSize dubbelsäng och 1 sovrum med två stora enkel sängar, i anslutning till sovrummen finns 2 helkaklade badrum. Stor skönt designervardagsrum med utgång till terrass som har direkt anslutning till en av de stora poolerna. Vardagsrummet är i öppen planlösning med det påkostade och fullt utrustade västerländska köket (inbyggda västerländska rostfria vitvaror), såsom elhäll och fläkt, varmluftsugn, diskho och tvättmaskin.

Lägenheten har platt-tv med satellit motagare i de flesta av rummen. Vidare finns full klimatkontroll överallt och dimmerstyrd belysning. På området finns tillgång till daglig städservice, 24 timmars reception service, lounge, poolbar, Lounge Bar, Fitnesscenter (gym) och Restaurang. Detta är med andra ord den perfekta lägenheten som ligger i den perfekta resorten!!!

Mer information på The palms hemsida: http://www.thepalmskamala.com

Video om The Palms: http://www.youtube.com/watch?v=-WnlZ7yxa18

Närmsta restaurang: 0 m
Närmsta minimart: 30 meter
Avstånd Svensk skola (Winfy): 2,3 km. Svensk skola (QSS): 1 km.
Avstånd strand: 30 m
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Pris:
6 250 000 baht (ca 1 390 000 kronor). Årsavgift för maintenance ca 102 680 baht (ca 22 800 kr) inkl skatt.

www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Sverige och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.