HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 34    
Beskrivning av lägenhet 34 i Kamala
 

"The Club" i Kamala är ett mycket omtyckt och populärt lägenhetsområde. Lägenheterna som omringar det stora poolområdet ligger endast på några minuters promenad från Phukets pittoreska Kamala Beach.
The Club har utformats för att vara ditt "andra hem" tack vare den höga standarden på lägenheterna och faciliteterna, tillsammans med vänlig och serviceinriktad personal och ledning.

Mer information på The Clubs hemsida: http://www.phuket.com/theclub

Lägenhet om ca 73 kvm boyta på andra våningsplanet. 2 stora balkonger med fri utsikt över det mycket vackra poolområdet. Lägenheten har ett skyddat lugnt läge i privat område med många faciliteter.

Lyxig pool.
Vacker tropisk trädgård.
Traditionell thailändsk massage.
Bar med fullständiga rättigheter.
Restaurang som serverar västerländska och traditionella thailändska rätter.
Egen tvättstuga med full service.
Komplett utbud av fritidsaktiviteter, såsom bokning av turer, resor & kryssningar.
Uthyrning av bil, jeep och motorcykel.
Lägenheter med kabel-tv, telefon och Internetanslutning
24-timmars service.

Fullt möblerad lägenhet i fint skick. Aircondition. 2 sovrum, 2 helkaklade badrum, vardagsrum och ett av sovrummen har stora balkonger mot poolområdet. I närheten finns många affärer och restauranger.

Planlösning:
Välkomnande hall med klädkammare och skrivbord. Modernt fullt utrustat kök med kyl och frys, inbyggd elhäll och fläkt, micro och diskho. Rymligt vardagsrum som är öppet i vinkel mot köket, här finns vit hörnsoffa och fåtölj, bokhylla med tv, soffbord samt matplats för 4 personer vid köket. Utgång via glasade skjutdörrar till en stor balkong från vilken man har fri utsikt över poolområdet. Stort sovrum med dubbelsäng, sängbord och tv, generöst med inbyggda garderober och även en inbyggd bokhylla. Sovrum 2 som också har balkong mot The Clubs grönskande område har dubbelsäng och inbyggda garderober. I anslutning till sovrummen finns 2 fräscht helkaklade badrum med tvättställ, toalett och duschhörna. Varav det ena badrummet är utrustat med en tvättmaskin.

Närmsta restaurang: 0 m
Närmsta minimart: 50 meter
Avstånd Svensk skola (Winfy): 1,7 km. Svensk skola (QSS): 1 km.
Avstånd strand: 500 m
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Pris:
2 600 000 baht (ca 565 000 kronor).

Årsavgift för maintenance 55 000 baht (ca 11 900 kr).

www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Sverige och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.