HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 33    
Beskrivning av hus 33 i Chalong
 

Välplanerat hus med europeisk standard. Huset är omgivet av välklippta gräsmattor och en mur som gränsar mot grannarna vilket erbjuder privatliv. Centralt beläget på södra Phuket, nära internationella skolor och sjukhus, nära Phuket Town, Shopping i Central Festival och nära flera stränder med trevliga fiskrestauranger.

Fullt möblerat hus i två våningsplan, till huset hör en trädgård med uteplats och grillmöjligheter. Carport med plats för bil och moppe. I närheten finns även många affärer och restauranger. Perfekt för barnfamiljer.

Planlösning (entréplan):
Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med kyl och frys, inbyggd gashäll, mikrovågsugn och vattenkokare, diskho. Köket öppnar sig via den möblerade matplatsen för fyra till sex personer mot ett luftigt och ljust vardagsrum med soffgrupp och tv. Från vardagsrummet når man via skjutdörrar i glas en liten terrass som gränsar mot den mysiga trädgårdstomten. Helkaklade badrum med duschörna, tvättställ och toalett samt tvättmaskin.

Planlösning (våningsplan 2):
Tre sovrum och två badrum. Flera garderober. Helkaklade badrum med duschörna, tvättställ och toalett. Från ett av sovrummen når man via glasade skjutdörrar en fin balkong från vilken man har utsikt över tomten och området.

Huset kan utrustas med aircondition. Totalkostnad för hela huset ca 22 000 kr.

Klicka här för att se på karta.

Närmsta restaurang: 300 m
Närmsta minimart: 100 meter
Avstånd strand: 2 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 20 min

Pris:
995 000 kronor (ca 4 550 000 baht).

Hus med friköpt tomt som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Sverige och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.