HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 28    
Beskrivning av beachfront villa på Koh Lanta
 

Exklusiv absolut beachfront villa!

Malee Seaview, Long Beach, Koh Lanta, Thailand. Precis vid stranden ligger denna exklusiva villa byggd 2009 med egen infinity swimmingpool, sala, stor terrass och soldäck, vacker trädgård med egna palmer, privat parkering, omgärdad av vackra murar. Villan är mycket påkostad med fina material och mycket smakfullt inredd av professionell inredare.

Byggår 2009 Cirka
3-5 sovrum
Invändig boyta: 160 m²
Terrass och pooldäck: 150 m²
Swimmingpool: 30 m²
Parkering: 25 m²
Tomtyta: 630 m²
Master bedroom: 40 m² (kan göras om till två)
Sovrum 2: 25 m² (kan göras om till två)
Sovrum 3: 18 m²
Badrum 1: 10 m²
Badrum 2: 10 m² Med tvättmaskin
Förvaringsrum 4 m²
Barkök och vardagsrum 35 m²
Hall och övrigt 18 m²

Master bedroom är otroliga 40 m² stort med egen balkong och med utsikt över havet till Phi Phi öarna och hela Long beach stranden. Här sitter man gärna och ser solen försvinna ner i havet.

Villan är fullt möblerad och har många ”extras” som exempelvis Panasonic inverter aircondition och takfläktar i alla rum, kabel tv, ADSL internet, telefon, diskmaskin, tvättmaskin, vattenmaskin varmt/kallt, egen vattentank/filter pump med elverk vid strömavbrott, exklusivt Europeiskt kök med inbyggd micro, ugn, kyl/frys, gas och elspis skjutdörrar överallt m.m.

Malee Seaview som ligger på södra delen av den 3 km långa stranden ”Long Beach” är förmodligen det finaste villaområdet på Koh Lanta. Totalt är det 45 villor (endast 15 är beachfront och detta är en av de sista 9 som byggdes och det kommer inte att bli fler). Huset är byggt under svenskt management och alla material har omsorgsfullt valts ut av ägaren som är professionell inredare. Villan är helt klar för inflyttning och passar utmärkt för boende eller som semesterbostad. Som investering är denna villa med absolut beachfront unik då inga fler sådana här husprojekt tillåts på Koh Lanta.

Fullt möblerat hus i toppskick. I närheten finns affärer och restauranger.

Pris:
4 900 000 kr (ca 22 miljoner baht).

www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Sverige och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.