HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 19    
Beskrivning av hus 19 i Cherngtalay
 

Nybyggt, påkostat och läckert planerat hus med härlig rymd och stora fina fönsterpartier. Möblerat hus i ett våningsplan med genomgående stora rum och stilrena materialval. Till huset hör en vackert anlagd trädgård och stor terrass med plats för utemöbler och grill. Pool på 10 x 4,5 meter. Stenlagd infart med parkeringsplats för bilar och motorcyklar. Motordriven port och mur runt tomten ger skydd och privat känsla. Lugnt fint läge på hörntomt nära Laguna-området och många affärer och restauranger.

Planlösning:
Entré med vackra dubbeldörrar. Hall som öppnar sig mot vardagsrummet och köket. Stort (ca 60 kvm) vardagsrum/kök med stora glaspartier i två väderstreck. Exklusivt kök med inbyggda rostfria vitvaror, kyl och frys , inbyggd gas- och elhäll, mikrovågsugn och rostfri fläktkåpa. Dubbel diskho infälld i arbetsbänken som är gjord av svart granit. Vardagsrummet har glasade skjutdörrar ut till den stora poolen och den vackert anlagda trädgården som har fin plats för utemöbler och grill. (Vardagsrummet kommer möbleras med ny soffgrupp och platt-tv.) Till vänster om poolen finns en utvändig dusch. Från hallen når man även ett stort invändigt förråd som är utrustat med tvättmaskin. När man passerat vardagsrummet når man den terraserade delen av huset, vilken inrymmer tre stycken sovrum och två stycken badrum. Två av sovrummen är normal stora och utrustade med dubbelsängar och inbyggda skjutgarderober, det tredje sovrummet som också har dubbelsäng och inbyggda skjutgarderober är ett Master Beedroom om ca 30 kvm. Samtliga sovrum har glasade skjutdörrar ut till tomten och poolen. Badrummen som är kaklade med mosaik har tvättställ, glasad duschhörna och toalett. Det ena badrummet har dessutom dubbla tvättställ och inkaklat badkar/jacuzzi.

Hus 320 kvm. Tomt 500 kvm (Freehold, Chanote title). Pool 10 x 4,5 meter.

Observera priset som gör detta hus till ett riktigt fynd just nu!

Hus med friköpt tomt som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Svergie och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Huset har separata airconditions i alla rum utom badrummen.

Närmsta restaurang: 900 meter
Närmsta minimart: 600 meter
Avstånd strand: 2 km
Avstånd flygplats: 30 min
Avstånd Patong: 20 min

Generöst med eluttag i alla rum. Klart med telefon/internet och satellit-tv.

Pris:

12,9 miljoner baht (ca 2,9 miljoner kronor).