HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 16    
Beskrivning av hus 16 på Surin Beach
 

Helt unikt läge på Surin Beach!!! Enda privata villan på stranden som dessutom har helt underbar utsikt över Andamans glittrande vågor! Hus i två våningsplan med stora glaspartier ut mot havet. Två stycken möblerbara terrasser varav den ena är en takterrass om 70 m². Denna terrass kan med fördel byggas om till ytterliggare ca 50 m² boyta ( 2 sovrum och ett badrum), vilket ändå lämnar kvar en takterras om 20 m². Vid sidan av huset finns parkeringsplats för bil och motorcykel, denna plats och lite till kan även bebyggas vilket skulle ge ett hus om totalt 180 kvm boyta plus ca 90 kvm takterrass om så önskas. Längs Surins stranpromenad som villan ligger vid finns många mysiga restauranger och affärer. Perfekt för den som vill bo beachfront på Phuket och ändå ha nära till alla bekvämligheter.

Planlösning (entréplan):
Entré via möblerbar terrass. Vardagsrum med glasade skjutdörrar och stora fönsterpartier i tre väderstreck, underbar havsutsikt! Två rymliga sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Två helkaklat badrum med duschvägg, toalett och tvättställ. Inre hall med rostfri kyl/frys samt plats för husgeråd. Utvändigt pentry med diskho och gott om plats för grillning och matlagning. Alldeles intill villan ligger en genuin Thai-restaurant med bred meny.

Planlösning (våningsplan 2):
Takterrass om 70 kvm. Denna terrass kan med fördel byggas om till ytterliggare 50 m² boyta ( 2 sovrum och ett badrum), vilket ändå lämnar kvar en takterras om 20 m², med underbar utsikt över stranden och havet. Alternativt om huset breddas åt vänster så blir det en cirka 90 kvm stor takterrass plus ett hus om totalt 180 kvm boyta (90 + 90 kvm).

Hus med friköpt tomt (*tomten kan köpas fri för 2,7 miljoner baht) som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Sverige och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Huset har separata airconditions i alla rum utom badrummen.

Klicka här för att se på karta.

Närmsta restaurang: 10 meter
Närmsta minimart: 100 meter
Avstånd Svenska skolan: 5 km
Avstånd strand: 10 meter
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 20 min

Generöst med eluttag i alla rum. Klart med telefon/internet och satellit-tv.

Pris: 9,9 miljoner baht (ca 2,2 miljoner kronor). Leasehold, alternativt friköpt tomt enligt ovan *beskrivning.