HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Objekt 13    
Beskrivning av hus 13 i Kamala
 

Välplanerat hus som är beläget mitt i en grönskande oas. Stora fönsterpartier med härlig utsikt över grönskande berg och liten sjö. Hus i två våningsplan med vacker hörnbalkong och stor terrass. Till huset hör en vackert anlagd trädgård med plats för utemöbler och grill. Carport med plats för både bil och moppe. Stenlagd infart med parkeringsplats för ytterliggare bilar och moppar. I närheten finns även ett antal affärer och restauranger. Knappt 10 minuters promenad till Kamala Beach.

Planlösning (entréplan):
Allrum med glasade skjutdörrar i två väderstreck, fin utsikt över den anlagda trädgårdstomten som har två stycken fina platser för utemöbler. Rymligt sovrum med plats för både garderober och dubbelsäng. Fullt utrustat kök med kyl och frys, gasspis med ugn, mikrovågsugn och fläkt samt diskmaskin. Köket är stort med matplats för 6-8 personer. Helkaklat badrum med inkaklat badkar, toalett och tvättställ.

Planlösning (våningsplan 2):
Fint vardagsrum med glasade skjutdörrar i två väderstreck, utgång till rymlig hörnbalkong från vilken man har fin utsikt över den anlagda trädgården och den lilla sjön som ligger alldeles intill huset. Två sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med inkaklat badkar, toalett och tvättställ. Från vardagsrummet når man även stor terrass från vilken man har underbar utsikt över Kamalas grönskande berg.

Hus med friköpt tomt som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Svergie och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Närmsta restaurang: 1 km
Närmsta minimart: 100 meter
Avstånd Svenska skolan: 800 meter (längs lugn villagata)
Avstånd strand: 1,5 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Generöst med eluttag i alla rum. Klart med telefon/internet och satellit-tv.

Pris:

7,5 miljoner baht (ca 1,7 miljoner kronor).