HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
      Objekt 12    
Beskrivning av hus 12 i Kamala
 

Påkostat, representativt och läckert planerat hus med härlig rymd och stora fina fönsterpartier. Hus i två våningsplan med genomgående stora rum och tre stycken balkonger. Till huset hör en vackert anlagd trädgård med plats för utemöbler, stor gasolgrill finns redan på plats. Pool på 12 x 3,5 meter. Separat gästhus om 30 kvm med vardagsrum, pentrydel, badrum och sovrum. Under gästhuset finns ett stort dubbelgarage. Stenlagd infart med parkeringsplats för ytterliggare bilar och moppar. I närheten finns även många affärer och restauranger. Perfekt för den stora barnfamiljen.

Planlösning (entréplan):
Entré med vackra dubbeldörrar. Hall som öppnar sig mot vardagsrummet. Stort (ca 60 kvm) vardagsrum med stora fönsterpartier i tre väderstreck. Vardagsrummet har vackra dubbeldörrar ut till den stora poolen och den vackert anlagda trädgården som har två stycken fina platser för utemöbler. Till vänster om poolen ligger ett sovrum som också har dubbeldörrar ut mot poolen. Sovrummet som är stort är liksom övriga sovrum i huset är utrustat med inbyggda skjutgarderober och helkaklat badrum med duschvägg, toalett och tvättställ. Mittemot sovrummet rakt över poolen ligger ett allrum som idag används som tv-rum, detta rum har också dubbeldörrar ut mot poolen. Från allrummet når man även en fulltutrustad tvättstuga med tvättmaskin, torktummlare och tvättställ. Till höger om vardagsrummet ligger ett exklusivt fullutrustat kök med inbyggda rostfria vitvaror, stor kyl och frys , inbyggd keramikhäll och elugn, mikrovågsugn och fläktkåpa. Dubbla diskhoar, en infälld i arbetsbänken och en infälld i köksön. Direkt utanför köket finns grillplatsen som har en stor inbyggd gasolgrill.

Planlösning (våningsplan 2):
Invändig balkong som ger fin vy över vardagsrummet på undervåningen. Stora glaspartier med utsikt över trädgården och poolen. Tre stora sovrum med stora balkonger, separata badrum och inbyggda garderober. Plats för dubbelsäng i samtliga sovrum.

Sammantaget kan man säga att detta är ett mycket trevligt hus som har det mesta man kan önska sig på tillvalslistan!! Observera priset som gör detta hus till ett riktigt fynd just nu!

Hus med friköpt tomt som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Svergie och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Huset har separata airconditions i alla rum utom badrummen.

Närmsta restaurang: 1 km
Närmsta minimart: 100 meter
Avstånd Svenska skolan: 1,8 km (längs lugn villagata)
Avstånd strand: 1,7 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Generöst med eluttag i alla rum. Klart med telefon/internet och satellit-tv.

Pris:

11,9 miljoner baht (ca 2,7 miljoner kronor).