HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
      Objekt 11    
Beskrivning av hus 11 i Kamala
 

Lugnt idyllisk och väl skyddat läge med helt fri utsikt över Kamalas grönskande berg och Andaman Sea!! Mycket välplanerat hus i två våningsplan med genomgående stora rum. Till huset hör en anlagd trädgård med plats för utemöbler och grill. Pool på 10 x 5 meter. Dubbelgarage och parkeringsplatser bilar och moppar. I närheten finns även många affärer och restauranger. Perfekt för barnfamiljer.

Planlösning (entréplan):
Entré med vackra dubbeldörrar. Rymlig hall som öppnar sig mot vardagsrummet. Stort (ca 100 kvm) vardagsrum och kök i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med kyl och frys (isvatten och ismaskin), inbyggd keramikhäll och elugn, mikrovågsugn och rostfri fläktkåpa, diskmaskin och tvättmaskin. Köket öppnar sig via den stora matplatsen mot ett stort luftigt vardagsrum som har fönster i två väderstreck. Från hallen når man vidare två stycken stora sovrum som har plats för både garderober och dubbelsäng (ett av sovrummen används idag som arbetsrum). Helkaklat badrum med kaklad duschvägg, tvättställ och toalett.

Planlösning (våningsplan 2):
Möblerbar hall/allrum med utgång till stor balkong från vilken man har fin utsikt över poolen, Kamala och havet. Fyra sovrum och två badrum. Plats för både dubbelsäng och garderober i samtliga sovrum. Ett helkaklat badrum med kaklad duschvägg, tvättställ och toalett. Ett helkaklat badrum med inkaklat badkar, tvättställ och toalett. Två av sovrummen har liksom hallen balkonger från vilka man har fin utsikt över poolen, Kamala och havet.

Hus med friköpt tomt som med fördel säljs till företag. www.hyrahusphuket.se har 16 års erfarenhet från fastighetsmäkleri i Svergie och samarbetar med en av Phukets största och mest ansedda juristbyråer. Maila gärna för mer info.

Huset har separata airconditions i alla rum utom badrummen.

Närmsta restaurang: 1 km
Närmsta minimart: 100 meter
Avstånd Svenska skolan: 2 km (längs lugn villagata)
Avstånd strand: 1,7 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Generöst med eluttag i alla rum. Klart för telefon/internet och satellit-tv.

Pris:

18,5 miljoner baht (4,3 miljoner kronor).