HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Privat Resort 127   Bokning  
Beskrivning av villa/resort 127 i Kamala
 

Att bo här, i Bann Chang Thai- en privat lyxvilla med familjär känsla, som har två stora separata pool-områden, ett fullt utrustat gym och en underbar Thai-style inredning, det ger dig en känsla som varar länge..... Bann Chang Thai är en underbart stor villa som har allt att erbjuda!

Bann Chan Thai Villa är omgiven av berg, sjöar, palmer och har en magnifik utsikt över Kamala-byn och Andamanhavet. Omge dig med lugn, lyx, säkerhet och stil! Bara några minuter från fantastiska stränder, shopping, restaurang och ca femton minuter till nattliv i Patong eller Phuket Town.

I Bann Chang Thai-uppfylls allas önskemål och lite till, med god vilja, mycket fantasi och glädje, så löser vi det mesta!

I huset finns det naturligtvis möjlighet att beställa mat i samband med lunch och middag, från vår utomordentliga kokerska, Noi. Vi ordnar självklart lyxiga candle light dinners, eller en barbecue-afton med fantastiska råvaror från lokala handlare.

Firar Ni något extra såsom, födelsedagar eller är bröllopsgäster, så kommer vi gärna med förslag om specialarrangemang, för en minnesvärd kväll. Sy upp en bröllopsklänning för en femtedel i Sverige, fotograf och brudbukett, vigsel på stranden eller i Salan-allt går att ordna!

Om man vill ha hjälp att komma igång med en hälsosam linje, så kan vi hjälpa till att utforma ett individuellt program, bra och nyttig mat i kombination med lagom motion, är en god start. En timmes daglig promenad i tidig morgontimme runt Kamala-byn, för att sedan glida ner i Infinity-poolen och dricka en frukt-shake,  är en riktig höjdare! Du kan självklart nyttja gymet istället, löparband, cykel eller eclipse-maskin-med en underbar utsikt!

Massage går att beställa i huset, dessutom finns det ett förstklassigt SPA direkt utanför huset, Thai-Rus Spa, som erbjuder olika behandlingar med naturliga produkter från Thailand.

Skräddaren vi använder kommer upp till huset och tar beställningen här, mäter och provar ut, vi ordnar transport till lokalen för att välja material och tyg.

Vi kan rekommendera utflykter i form av härliga båtturer med longtail-båtar eller speed-båtar. Bästa stränderna beroende på säsong och önskemål.

Shopping är alltid trevligt, speciellt när det är billigt och man får det till rätt pris. Vi tar Er till dom lokala butikerna eller större shoppingcentrum som finns och guidar Er igenom djungeln av alternativ. Vi ordnar transporter till alla trevliga restauranger och klubbar som vi håller oss uppdaterade med, beställer bord och ser till att ni får den bästa service.

Vi har en pärm med förslag till upplevelser och utflykter såsom, djuphavsfiske, bästa dykinstruktören, äventyr med rafting/elefant-trekking/kanotpaddling, dagsturer till KaoLak, snorkling med longtail-båt mm m.m.

Huset är utrustat med både cyklar, 2 nyinköpta automatiska mopeder och en 7-sitsig Toyota Fortuner-som uthyres med eller utan chaufför.

Golf är ett stort intresse bland många, vi hjälper Er gärna att boka en golfrunda på Phuket Country Club, där vi också kan ordna med en bra rabatt  på priset.

Rummen är utrustade med egen avslappnande musik för Bann Chang Thai. Mobiltelefon finns att låna, den är förprogrammerad med en mängd användbara telefonnummer, och självklart laddad- så det är bara att ringa!

Det vi vill skapa i Bann Chang Thais anläggning, är en riktigt bra nivå på servicen, liknande den på ett bättre mindre hotell, samtidigt som det skall vara en familjär känsla. Då vi har sett att våra gäster gärna stannar “hemma” och bara njuter av det lugn som vilar över Bann Chang Thai försöker vi hela tiden att utveckla det som vi har att erbjuda i anläggningen.

Våra gäster har varit väldigt nöjda med våra kockars matlagning och därför väljer många att äta “hemma” vissa dagar och kvällar under en veckas vistelse. Vår fantastiska personal kommer att göra sitt allra bästa för att Ni skall åka hem med ett minne av Er semester som varar länge.

Välkomna till en del av Paradiset, Bann Chang Thai! Hos oss står alltid gästen i fokus, och vår önskan är att du får en minnesvärd upplevelse!

Närmsta restaurang: 0 m
Närmsta minimart: 400 meter
Avstånd Svensk skola (Winfy): 150 m. Svensk skola (QSS): 1,4 km.
Avstånd strand: 1,9 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Bokningsförfrågan till hyrahusphuket.se

Obs! Maila bokningsförfrågan för tillgänglighet och prisuppgift.

Sammantaget finns det 8 olika rum att sova i, 14 sängplatser för vuxna och 10 bäddar för barn. (Tillsammans plats för 24 personer totalt), dock kan ytterligare ett par sängplatser ordnas om behov finns.

Utrustning:
7 badrum / toalett, med olika stil, 3 jacuzzis, 3 badkar och 7 duschar.
1 separat gäst-wc.
2 kök med allt du kan önska.
1 fullt utrustat gym-området.
2 stora pooler.
1 lyxig vinkällare.
1 Toyota-Fortuner med 7-säten som går att hyra med eller utan förare.
2 helt nya, automatisk Honda motorcyklar för uthyrning.
3-5 pigor, leende hela tiden ........

Noi är din privata Thai-specialitet kock, hon gör också speciella blomsterarrangemang, för speciella tillfällensom födelsedagar, bröllop och allehanda jubileum.

2 stora poolområde.
Datorer med gratis internet, WIFI på hela området, både inne och ute.
Flygplatstransfer.
Transport till närliggande stränder.
Lokal linje och mobiltelefon med förprogramerade kortnummer för användbara tjänster.
Massage i huset, på begäran.

Ni kan hyra hela huset, eller så kan ni hyra den övre eller nedre nivån separat.
Ni kan också hyra bara ett rum.