HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
      Hus 117    
Beskrivning av hus 117 i Patong
 

Mycket bra läge i Patong, lugnt område men ändå nära till allt! Välplanerat hus i Balinesisk stil med genomgående stora fina rum. Lugnt idyllisk och väl skyddat läge i välskött privatområde, stor möblerad uteplats med fin utsikt över den anlagda trädgården och jacuzzin. Fullt möblerat hus i två våningsplan, till huset hör två stora möblerade terrasser och carport med plats för bil och moppe. I närheten finns många affärer och restauranger. Perfekt för barnfamiljer som vill bo lugnt men ändå nära till allt!

Planlösning (entréplan):
Stort vardagsrum med divansoffa och bord, stor platt-tv och surroundsystem. Vardagsrummet har även plats för en bäddsoffa om man har gäster som sover över. Stort fullutrustat kök med kyl och frys, häll och inbyggd elugn, micro och tvättmaskin, fläkt och diskho. Glas, bestick och tallrikar, stekpannor, kastruller och grytor mm. Helkalat badrum med tvättställ, toalett och duschhörna.

Planlösning (våningsplan 2):
Tre stora sovrum med dubbelsäng och inbyggda garderober. Det ena sovrummet är ett stort master bedroom som har eget badrum och glasade skjutdörrar till stor möblerad terrass från vilken man har fin utsikt över den vackra trädgården. Två helkaklade badrum med duschörna, tvättställ och toalett.

Klicka här för att se på karta.

Närmsta restaurang: 100 m
Närmsta minimart: 100 meter
Avstånd strand: 500 m
Avstånd flygplats: 40 min

Obs! Uthyrt, ledigt fr o m 2011-11-01

Pris:

Långtidsuthyrning 12 månader och uppåt: 9 300 kr/månad (40 000 baht).

- El tillkommer, kostnad lite beroende på hur mycket AC som används.
- Kabel-tv och trådlöst internet tillkommer för 630 kr/månad (2 700 baht).
- Transfer från flygplatsen kan beställas via oss.