HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
    Hus 104    
Beskrivning av hus 104 i Kamala
 

Mycket välplanerat och påkostat hus med genomgående stora rum som är beläget i ett välskött privatområde. Lugnt idyllisk och väl skyddat läge med vacker utsikt över de grönskande bergen. Fullt möblerat hus i ett våningsplan, till huset hör 2 stycken möblerade uteplatser med grillmöjligheter (stor grill finns på området). Till huset hör också en parkeringsplats för bil och parkeringsplatser för moppar. 10 m från huset finns en drygt 20 m lång pool med barnanpassad avdelning. I närheten finns även många affärer och restauranger.

Planlösning:
Stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med kyl och frys, inbyggd gashäll och elugn, mikrovågsugn och vattenkokare, brödrost och diskho. Glas, bestick och tallrikar, stekpannor, kastruller och grytor mm. I köket finns även en inbyggd tvättmaskin. Köket öppnar sig via den möblerade matplatsen för sex personer mot ett stort luftigt vardagsrum med soffgrupp och 42-tums platt tv, från vardagsrummet når man via glasade skjutdörrar en av de två möblerade uteplatserna. Helkaklat badrum med glasad duschvägg, tvättställ och toalett. Två sovrum med dubbelsängar, dataplats och flera inbyggda garderober, det ena sovrummet har också platt tv.

Huset har separata airconditions i alla rum utom badrummet. Trådgårdsmästare/poolskötare tar hand om allt runt omkring huset.

Klicka här för att se på karta.

Närmsta restaurang: 1 km
Närmsta minimart: 100 meter
Avstånd Svensk skola (Winfy): 2 km. Svensk skola (QSS): 1,2 km. Längs lugn villagata.
Avstånd strand: 1,9 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Pris:

Månadsuthyrning 7 000 kr/månad. Minst 3 månaders hyresperiod.

- El tillkommer, kostnad lite beroende på hur mycket AC som används.
- Kabel-tv och eget trådlöst internet ingår i hyran.
- Städning kan ordnas en gång i veckan för 400 bath (ca 98 kr).