HEM | HUS ATT HYRA | LÄGENHETER ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | AFFÄRSVERKSAMHET TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
      Hus 102    
Beskrivning av hus 102 i populära Land & Houses Park.
 

Länk till Land & Houses Park www.lhphuket.com/home.html

Välplanerat hus med europeisk standard. Huset är omgivet av välklippta gräsmattor och en mur som gränsar mot grannarna vilket erbjuder privatliv. Områdets klubbhus-anläggning inkluderar bl a gratis tillgång till stor pool med barnavdelning, fullt utrustat gym, sporthall för spel som basket och badminton samt ett spa för traditionell thailändsk massage och ansiktsbehandlingar av professionella masseuses. Området har en stor sjö som kantas av en restaurang med underbar utsikt, här erbjuds både Thai- och internationell mat. Vidare finns här en stor park för barnen att leka i. Området är totalt ca 415 RAI (cirka 166 hektar).
Centralt beläget på södra Phuket, nära internationella skolor och sjukhus, nära Phuket Town, Shopping i Central Festival och nära flera stränder med trevliga fiskrestauranger.

Fullt möblerat hus i två våningsplan, till huset hör en trädgård med uteplats och grillmöjligheter. Carport med plats för bil och moppe. I närheten finns även många affärer och restauranger. Perfekt för barnfamiljer.

Planlösning (entréplan):
Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med kyl och frys, inbyggd gashäll, mikrovågsugn och vattenkokare, diskho. Glas, bestick och tallrikar, stekpannor, kastruller och grytor mm. Köket öppnar sig via den möblerade matplatsen för fyra personer mot ett luftigt och ljust vardagsrum med soffgrupp och tv. Från vardagsrummet når man via skjutdörrar i glas en liten terrass som gränsar mot den mysiga trädgårdstomten. Kaklad gäst-wc med tvättställ och toalett.

Planlösning (våningsplan 2):
Tre sovrum och två badrum. Två sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med plats för ytterliggare en säng eller skrivbord. Flera garderober och en klädkammare. Helkaklade badrum med duschörna, tvättställ och toalett. Från ett av sovrummen når man via glasade skjutdörrar en fin balkong från vilken man har utsikt över tomten och området.

Huset har aircondition.

Klicka här för att se på karta.

Närmsta restaurang: 200 m
Närmsta minimart: 300 meter
Avstånd strand: 2 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 20 min

Bokningsförfrågan till hyrahusphuket.se

Priser:

Korttidsuthyrning, upp till 1-3 mån: 15 000 kr/månad (64 000 baht).

Halvårsuthyrning, 6 månader: 11 500 kr/månad (49 500 baht).

Långtidsuthyrning, minst 1 år: 8 000 kr/månad (35 000 baht).

- El tillkommer, kostnad lite beroende på hur mycket AC som används.
- Wifi (trådlöst internet) finns tillgängligt för 1166 bath/månad (ca 275 kr).
- Städning kan ordnas en gång i veckan för 400 bath (ca 95 kr).
- Transfer från flygplatsen kan beställas via oss.