HEM | HUS ATT HYRA | OBJEKT TILL SALU | KARTA | OM PHUKET | KONTAKT    
spacerspacer
      Hus 101    
Beskrivning av hus 101 i Kamala
Hus och Pool  

Mycket välplanerat hus med genomgående stora rum som är beläget i ett välskött privatområde. Lugnt idyllisk och väl skyddat läge med vacker utsikt över de grönskande bergen. Fullt möblerat hus i två våningsplan, till huset hör en trädgård med möblerad uteplats och grillmöjligheter (stor grill finns på området). Till huset hör också en carport och parkeringsplatser för moppar. 6 m från huset finns en drygt 20 m lång pool med barnanpassad avdelning. I närheten finns även många affärer och restauranger. Perfekt för barnfamiljer.

Planlösning (entréplan):
Stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. Fullt utrustat kök med kyl och frys, inbyggd gashäll och elugn, mikrovågsugn och vattenkokare, brödrost och diskho. Glas, bestick och tallrikar, stekpannor, kastruller och grytor mm. I köket finns även en inbyggd tvättmaskin. Köket öppnar sig via den möblerade matplatsen för sex personer mot ett stort luftigt vardagsrum med soffgrupp och 42-tums platt-tv, från vardagsrummet når man via glasade skjutdörrar den stora terrassen. Helkaklat badrum med glasad duschvägg, tvättställ och toalett. Ett sovrum med enkelsäng, dataplats och inbyggda garderober.

Planlösning (våningsplan 2):
Tre sovrum och två badrum. Två sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med enkelsäng, inbyggda garderober i samtliga rum. Helkaklat badrum med glasad duschvägg, tvättställ och toalett. Två av sovrummen har färdig plats för dator och ett av sovrummen är ett masterbedroom (ca 30 kvm) med eget helkaklat badrum (glasad duschhörna, inkaklat badkar, två tvättställ och toalett), 42 tums platt-tv och stor balkong med fin utsikt över poolen.

Huset har separata airconditions i alla rum utom badrummen. Trådgårdsmästare/poolskötare tar hand om allt runt omkring huset.

Närmsta restaurang: 500 m
Närmsta minimart: 50 meter
Avstånd Svenska skolan: 1 km (längs lugn villagata)
Avstånd strand: 2 km
Avstånd flygplats: 40 min
Avstånd Patong: 15 min

Pris:
Månadsuthyrning 10 000 kr/månad. Minst 3 månaders hyresperiod.

- El tillkommer, kostnad lite beroende på hur mycket AC som används.
- Kabel-tv och eget trådlöst internet ingår i hyran.
- Städning kan ordnas en gång i veckan för 400 bath (ca 98 kr).

 
 
   
 
   
     
 
     
 
     
Trädgård